Choose Your Color

Makaleler

Muharrem Ayı'nda Okunacak Dualar

SENENİN MUAYYEN ZAMANINDA OKUNACAK DUÂLAR   Senenin Birinci Günü (1 Muharrem) Okunacak Duâ: Senenin birinci gününde üç def’a okunacaktır: Muharrem ..

Devamı >>

Zilhicce Ayının Fazileti

Efendimiz (sav) bir gün: “Kendisinde salih amel işlenen günlerin Allâh’a en sevimlisi bu günler yani (Zilhicce’nin ilk) on günüdür” dedi. ..

Devamı >>

Ramazan Bayramı

Seyr-i billahtır seyr-i billahtırLi maallahtır fenâ fillahtır Âyinesinde âyinesindeGird-i sivâyı buldu bu gönlüm El-fakru fahri el-fakru fahri Demedi mi ..

Devamı >>

Berâat Gecesi Yapılacak Dualar

Şa’ban-ı şerîfin onbeşinci, Berâat gecesi akşam namazından sonra üç kere Yasin sûresi ve her birinin sonunda bu Berâat duâsı (Mahmûd Sâmî ..

Devamı >>

Kabuktan Öze

Kulluğa bel bağlar isen şâm‐u seher ağlar isen, Sular gibi çağlar isen tez bulunur ummân sana. Gāye, deryâları bulmak. Şelâle olup akmak, yerleri ..

Devamı >>

Receb-i Şerîf ve Şa'bân-ı Muazzam Süresince Okunacak Duâ ve Zikirler

Receb-i Şerîf ve Şa'bân-ı Muazzam Süresince اَللّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فيِ رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ ..

Devamı >>

Zamâna Sâhib Olma

İşinin ehli bir usta, mesleğini icrâ etmek için gençlik günlerini arar. Sağlıklı bir iş yapmak için kişi, beden gücünü ister. Madden zaafa düşen, ..

Devamı >>

“Yunus Emre ve Tasavvuf”

“Yunus Emre ve Tasavvuf” Niğde Şehit Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde, “Yunus Emre ve Tasavvuf” adlı program gerçekleştirildi. Şehit Ömer ..

Devamı >>

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri Şubesi, Ali Ramazan Dinç Hocaefendi'yi Ziyaret Etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri Şubesi, 3. TÜGVA Gençlik buluşması kapsamında 19 otobüs 800 öğrenci ile Kanâat Önderi Ali Ramazan Dinç ..

Devamı >>