Choose Your Color

Alimler Meclisi

Alimler Meclisi

DİNİ SÖYLEMLİ İKİ FİTNECİ SAMİRİ VE BEL'AM - 11. EHL-İ SÜNNET ÂLİMLER MECLİSİ TOPLANTISI - PROF. DR. ALİ AKPINAR

Dini Söylemli İki Fitneci Samiri ve Bel'am - 11. Ehl-i Sünnet Âlimler Meclisi Toplantısı - Prof. Dr. Ali Akpınar

Devamı >>

9. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

Kanaat Önderleri Ali Ramazan Dinç Efendi’nin Başkanlığında 14 Mart 2016 tarihinde Elif Efendi Dergâhında bir araya geldiler. Yapılan toplantıda;Gayri ..

Devamı >>

8. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

Ehl-i Sünnet Âlimlerinin 8. istişâre ve koordinasyon toplantısı yapıldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda İttihâd-ı İslâm konusu ele alındı. ..

Devamı >>

7. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

4 Nisan 2015 tarihinde Ehl-i Sünnet Âlimleri Toplantısının yedincisi gerçekleştirildi. Güncel sorunları çözüme kavuşturmayı adet edinen bu ulvi ..

Devamı >>

6. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

21 Haziran 2014 tarihinde 6. Ehl-i Sünnet Âlimleri Toplantısı gerçekleştirildi. Ana konunun Rabıta olduğu toplantıda birçok muteber kaynaktan sufilerin ..

Devamı >>

5. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

15 Mart 2014 tarihinde yine Türkiyenin muhtelif yerlerinden birçok kıymetli âlimin bir araya gelmesiyle 5. Ehl-i Sünnet Âlimleri Toplantısı yapıldı. ..

Devamı >>

4. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

21 Kasım 2013 tarihinde, Ehl-i Sünnet Ulema Meclisi Toplantısı bundan önce yapılan üç toplantının özetiyle başladı. Ali Ramazan DİNÇ Efendinin ..

Devamı >>

3. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

Ehli Sünnet Ulema Meclisi Azaları 17 Ağustos 2013 tarihinde bir araya geldiler. Ümmet-i Muhammedin (sav) en büyük ihtiyacı olan birlikteliğin tahsisi, ..

Devamı >>

2. EHLİSÜNNET ÂLİMLERİ TOPLANTI RAPORU

Birinci toplantının çok bereketli ve verimli geçmesinin ardından, Ehli Sünnet Âlimleri Meclisinin ikinci toplantısı 1 Haziran 2013 Cumartesi günü ..

Devamı >>