Choose Your Color

Makaleler

Namaz

Sâmî Ramazanoğlu (ks) Hazretleri’nin “Musahabe 3” kitabında Mi’râc-ı Nebî, Namaz, Namazda Huşu, Ta’dil-i Erkan, Cemaatle Namaz bölümlerini ..

Devamı >>

Mü’minler Olarak Bir ve Beraber Olalım

Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu:“Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu ..

Devamı >>

Önemli Duyuru

Üç aylar içinde yapılacak zikirler, Mahmûd Sâmî Ramazanoğlu (ks) Hazretlerinin ‘Duâlar ve Zikirler’ kitabından takip edilecektir. Bunun dışındaki ..

Devamı >>

Hatim Okumaya Davet

İlâhi Davete İcâbetinin Sene-i Devriyesinde Hacı Hasan Efendimiz’e (ks) Hatimler okuyor, Biizn-i Hüdâ Şefaatini Umuyoruz. Hatim veya Cüz almak ..

Devamı >>

İç Anadolu Bölgesi Kalender Camii'ni Ziyaret

Safa Vakfı İç Anadolu Bölgesi gönüllüleri, Kardeşlik Buluşmaları kapsamında Kalender Camii’nde bir araya geldiler. Buluşmada, Muhterem Ali Ramazan ..

Devamı >>

Kulların Hâsı

   Kulların hâsı   Kalbin takvâsı   Edeb hayâsı   Bulunan şahsı   Över Mevlâ’sı (cc)    Alemdar

Devamı >>

Sivas - Tokat Bölgesi Kalender Camii Ziyaret

Safa Vakfı Sivas - Tokat Bölgesi gönüllüleri, Kardeşlik Buluşmaları kapsamında Kalender Camii’nde bir araya geldiler. Buluşmada, Muhterem Ali Ramazan ..

Devamı >>

Mübârek Vakitler

"Hayat bu hayat, biz diriltilmeye de inanmıyoruz" diyenlerin takvimi, bir de hayat ve memâtın sorumluluğunu taşıyanların takvimi vardır. “Mutlak ..

Devamı >>

Doğu Akdeniz Bölgesi Kalender Camii Ziyaret

Safa Vakfı Doğu Akdeniz Bölgesi gönüllüleri, Kardeşlik Buluşmaları kapsamında Kalender Camii’nde bir araya geldiler. Bu kıymetli buluşmada, Muhterem ..

Devamı >>